header

Adatvédelem

 

Adatvédelmi irányelvek, tájékoztató
 
 
 
Az esernyokiraly.hu honlap webáruház, melyben előzetes regisztráció nélkül lehet termékeket megtekinteni. A vásárlás regisztrációhoz nem kötött, csupán a szükséges adtokat kell megadni,  a regisztráló saját döntése alapján megadásra kerulnek : név , cím, e-mail cím, telefonszám. A regisztráció során a regisztráló eldöntheti, hogy a későbbiekben szeretne –e e-mailban hírlevelet kapni vagy nem.
 
Az adatszolgáltatás önkéntes.
 
A hozzánk regisztrálók adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk a garanciális időszak végéig , ez általában 1 év.
 
Az adatokat harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél (pl: szállító cég vagy online fizetési szolgáltató.) a cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. További harmadik félnek csak a felhasználó hozzájárulásával adunk ki adatokat.
A rendszer automatikusan rögzített adataihoz az esernyokiraly.hu közvetlenül nem fér hozzá, és semmi esetre sem tudja összekötni a regisztrált adatokkal. Ezek az adatok statisztikai célokat szolgálnak, és nem tartalmaznak személyes adatokat.

A személyes adatok megadása alapvetően a vásárlás lebonyolítását szolgálja, de előzetes hozzájárulással összekapcsolhatók hírlevél formában saját vagy más cégek-termékekről szóló tájékoztatás küldésével.
 
Bankkártyás fizetés esetén a vásárló elfogadja, hogy, a Duna Present  Kft. (9022 Győr, Vörösmarty u.5) által a www.esernyokiraly.hu felhasználói adatbázisában tárolt  személyes adatai átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring..

A megadott adatokat kizárólag a vásárlás lebonyolítására használjuk fel. Az esernyokiraly.hu web-áruház a személyes adatok alapján nem végez semmiféle marketing tevékenységet, nem küld hírlevelet és nem adja át az adatokat olyan cégeknek, melyek ilyen jellegű tevékenységet folytatnak.
 
Az adatok  kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.
Az adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII.tv.) és a Direkt marketing törvény (1995. évi CXIX.tv.)  alapján tájékoztatjuk, hogy aregisztrációvall, megrendeléssel, mint ügyfelünk hozzájárul, hogy személyes adataid (név, cím, telefonszám, email, vásárlási adatok) a Duna present Kft. mint adatkezelő az adatvédelmi jogszabályok előírásainak megfelelően áruküldő tevékenységhez, és vásárlási ajánlatok megküldéséhez tárolja, kezelje, illetve felhasználja.
 
Az adatok változását és a törlési igényt be lehet jelenteni a Duna Present Kft-nél
Az esetleges jogorvoslatra a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság hatóságnál van lehetőség .
 

 

 

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-84771/2015