header

Adatvédelem

 

Adatvédelmi irányelvek, tájékoztató
 
 
 
Az esernyokiraly.hu honlap webáruház, melyben előzetes regisztráció nélkül lehet termékeket megtekinteni. A vásárlás regisztrációhoz nem kötött, csupán a szükséges adtokat kell megadni,  a regisztráló saját döntése alapján megadásra kerulnek : név , cím, e-mail cím, telefonszám. A regisztráció során a regisztráló eldöntheti, hogy a későbbiekben szeretne –e e-mailban hírlevelet kapni vagy nem.
 
Az adatszolgáltatás önkéntes.
 
A hozzánk regisztrálók adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.
 
Az adatokat harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél (pl: szállító cég) a cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. További harmadik félnek csak a felhasználó hozzájárulásával adunk ki adatokat.
A rendszer automatikusan rögzített adataihoz az esernyokiraly.hu közvetlenül nem fér hozzá, és semmi esetre sem tudja összekötni a regisztrált adatokkal. Ezek az adatok statisztikai célokat szolgálnak, és nem tartalmaznak személyes adatokat.

A személyes adatok megadása alapvetően a vásárlás lebonyolítását szolgálja, de előzetes hozzájárulással összekapcsolhatók hírlevél formában saját vagy más cégek-termékekről szóló tájékoztatás küldésével.
.
Az első (és minden további) tájékoztatónál, lehetőség van ezt megtiltani. Amennyiben nem kíván fogadni az esernyokiraly.hu-tól további promóciós e-mail üzenetet, az adott e-mailban található a leiratkozást segítő rész.
Az adatok  kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.
Az adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII.tv.) és a Direkt marketing törvény (1995. évi CXIX.tv.)  alapján tájékoztatjuk, hogy aregisztrációvall, megrendeléssel, mint ügyfelünk hozzájárul, hogy személyes adataid (név, cím, telefonszám, email, vásárlási adatok) a Duna present Kft. mint adatkezelő az adatvédelmi jogszabályok előírásainak megfelelően áruküldő tevékenységhez, és vásárlási ajánlatok megküldéséhez tárolja, kezelje, illetve felhasználja.
 
Az adatok változását és a törlési igényt be lehet jelenteni a Duna Present Kft-nél
Az esetleges jogorvoslatra a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság hatóságnál van lehetőség (.
 

 

 

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-84771/2015