Mitől okos az okos- esernyő ?

 Hát megtörtént, már az esernyő is lehet okos ! 

 Megérkezett Jonas, az intelligens Bluetooth esernyő mely mindig melletted van..mert azt már nem lehet elveszíteni. Ha Jonast elfelejtik, az okostelefon megfelelő alkalmazás jelzi, hogy az okosernyőjét elhagyták ! Ezután láthatja a képernyő utolsó pozícióját egy térképen az alkalmazásban.

A 4 db AAA elem (nem tartozék) egy évig energiát biztosít Jonas számára, és megtakarítja a gyakori elemcserét a Bluetooth Low Energy 4.1-nek, valamint az intelligens energiagazdálkodásnak és a mozgásérzékelőnek köszönhetően. Használaton kívül az esernyő alvó üzemmódba kapcsol, és kíméli az elemeket.

De Jonas még ennél is többet tud: - Csak rázza meg Jonast, és a kalapján megjelenik, hogy esik-e ma (piros). Ha zöld, esőre nem kell számítani.

Ha Jonast nyitva tartja, a fogantyú rezeg, amikor hívás vagy üzenet érkezik az okostelefonba. Jonas reggel aktívan emlékezteti felhasználóját, amikor esik az eső, és vigye magával az esernyőt.

Find my Phone – Jonas megtalálja az Ön rosszul elhelyezett okostelefonját is: egyszerűen rázza meg Jonast, és az okostelefon riaszt a Jonas alkalmazáson keresztül.

Elveszett- riasztó – az esernyőt többé nem lehet elveszíteni.

Jellemzők: · Rázza, hogy várható-e eső – figyelmezteti, hogy vigye magával, ha esik · Intelligens esernyő Bluetooth 4.1 Low Energy funkcióval Nagyon hosszú, 1 éves akkumulátor-élettartam (4x AAA szabványos elem a fogantyúban) · Anti Lost – a Jonas alkalmazás figyelmeztet, ha az esernyőt valahol elfelejtik · Rezeg a bejövő hívásokra és üzenetekre – de csak az esernyő kinyitásakor · Find my Phone – csak rázza meg az ernyőt, és az elveszettnek hitt okostelefon riasztást ad · Ingyenes Jonas alkalmazás iOS-re és Androidra · A beépített mozgásérzékelő érzékeli, hogy az esernyő nyitva van-e vagy sem, és kíméli az akkumulátort 7 napos időjárás előrejelzés a Jonas alkalmazáson keresztül

Esernyő: · Automata képernyő - automatikus nyitás, kézi zárás 90cm átmérőjű · Üvegszálas bordák és alumínium tengely · Viharálló – sérülés nélkül feszíthető · Prémium minőség

Ötletes ajándék a technológia szerelmeseinek!

Applikáció az esernyőhöz: 

iOS : https://apps.apple.com/at/app/opus-one-smart-umbrella-jonas/id1122008664

Android : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.theopusone.jonas&hl=de&gl=US 

( korlátozott számban kapható a web-shopban :  https://esernyokiraly.hu/egyedi-kulonleges-esernyo/bluetooth-okos-esernyo-fekete_9183-p.html

.. és végül egy kis videó: